Banja Kllokotit

FMS Aparati​

Mund të përdoret për të dy gjinitë – edhe për femrat dhe për meshkujt, dhe për të gjitha llojet e inkontinencës urinare dhe fekale, për rehabilitim ma të shpejt pas operacionit dhe lindjes, dhe madje për disa disfunkione seksuale a po dhimbjeve kronike të legenit dhe të mesit.
Me sukses ndihmon në:
• Inkontinenca e stresit,
• Inkontinenca e stimuluar (nxitur)
• Inkontinenca urinare e përzier,
• Inkontinenca fekale,
• Rehabilitimi pas lindjes
• Rehabilitimi i muskujve të legenit pas operacionit,
• Inkontinenca për shkak të prostatetomisë,
• Inflamacioni i prostates kronike,
• Disfunksionit erektil,
• Problemet për shkak të qarkullimit të dobët të gjakut.
Procesi i terapise:
• Terapia është e thjeshtë dhe nuk kërkon përgatitje të veçantë të pacientit.
• Gjatë terapisë, pacienti qendron i veshur dhe i ulur në karrigen e rehatshme të inkontinencës. Gjatë
stimulimit, ai / ajo përqendrohet në ndërgjegjësimin e kontraktimeve të muskujve, duke e bërë më të lehtë për
të mësuar trajnimin e muskujve.
• Terapia është jo-invazive, pa dhimbje dhe pa asnjë efekt anësore të njohur.
• Përmirësimi mund të shihet pas vetëm disa seancave.
• Terapia kryhet 2-3 herë në javë nga 20 minuta.
• Për trajtim efektiv, rekomandohet 16 seanca.