Banja Kllokotit

Lokacioni

Lokacioni

Banja e kllokotit

Banja e Kllokotit gjendet në rrugën që lidh Gjilanin me Ferizajn. Nga Prishtina dhe Shkupi ka një distancë prej rreth 55 km.

Lokacioni

Kllokot 61050,
Gjilan

Na kontaktoni

+383 (0) 44 935 935
+383 (0) 45 935 935

Na kontaktoni