Banja Kllokotit

Mirë se vini në
Banjën e Kllokotit

Spitali Special për Terapi Fizikale me Rehabilitim

Banja e Kllokotit

Vetëm gjatë qëndrimit në mjedisin jashtëzakonisht të bukur dhe të shëndetshëm në Spitalin Special për Terapi Fizikale me Rehabilitim “Banjën e Kllokotit” mund të fitohet përshtypja e plotë, në të cilin, i shoqëruar nga vetitë e tij të shëndetshme natyrore, siç është uji termomineral dhe pelloida e Banjës së Kllokotit, e bënë një vend të jashtëzakonshëm për trajtim, rehabilitim, pushim dhe rekreacion.

0
Të punësuar
0
Kapaciteti shtretërve
0
Vite Eksperiencë

Indikacionet në “Banjën e Kllokotit”

Sëmundjet reumatizmale​

Gjendjet pastraumatike​

Sëmundjet neurologjike​

Sëmundjet kardiovaskulare

Tretmanet në Banjën e Kllokotit

Masazha

Trajtim të problemeve të shpatullës

Trajtim i pacientëve paraplegjik

Trajtim i problemeve me magnetoterapi

Ushtrime grupore

Trajtim të problemeve të qafës

Komentet nga klientët

Paisjet

Pakot e çmimeve Verore

Zgjidhni njërën nga çmimet e pakove

Pako VERORE

Hoteli A
30
(për penzionera 28 €)
 • Fjetja
 • Ushqimi
 • Kontrolla
 • Elektroterapia
 • Parafinoterapia
 • Kineziterapia
 • Hidroterapia

Pako VERORE

Hoteli B
32
 • Fjetja
 • Ushqimi
 • Kontrolla
 • Elektroterapia
 • Parafinoterapia
 • Kineziterapia
 • Hidroterapia

Pakot e çmimeve Dimërore

Zgjidhni njërën nga çmimet e pakove

Pako DIM‎Ё‎RORE

Hoteli A
25
(për penzionera 23 €)
 • Fjetja
 • Ushqimi
 • Kontrolla
 • Elektroterapia
 • Parafinoterapia
 • Kineziterapia
 • Hidroterapia

Pako DIM‎Ё‎RORE

Hoteli B
28
 • Fjetja
 • Ushqimi
 • Kontrolla
 • Elektroterapia
 • Parafinoterapia
 • Kineziterapia
 • Hidroterapia

Apliko për punë

Kandidatët e interesuar, aplikacionin e plotësuar së bashku me kredencialet e tjera mund t’i dërgoni përmes adresës elektronike në banja_kllokotit@hotmail.com, ose t’i dorëzoni ato në formë fizike në zyret e objektit Banja e Kllokotit.

Cookies Settings

Abonohuni për të marrë kontakte dhe përditësime për ofertat e reja dhe njoftimet.