Banja Kllokotit

Banja e Kllokotit- Spitali Special për Terapi Fizikale me Rehabilitim


Banja e Kllokotit është një qendër mjekësore për kujdesin e të moshuarve, përkatësisht, është një strukturë e kujdesit shëndetësor që është e specializuar në ofrimin e shërbimeve mjekësore dhe mbështetjes për pacientët e moshuar. Kjo Banjë është e dizajnuara për të ofruar një mjedis të rehatshëm dhe të sigurt për pacientët gjatë qëndrimit në këtë ambient të shkëlqyer të brendshëm dhe të jashtëm.

Kujdesi mjekësor i të moshuarve dhe pacienteve të tjerë
Stafi mjekësor në një qendër mjekësore të kujdesit për të moshuarit përfshijnë mjekë, infermierë dhe profesionistë të tjerë të kujdesit shëndetësor të cilët janë të trajnuar për të ofruar kujdes të specializuar për pacientët. Ata kanë ekspertizë në trajtimin e problemeve që janë më të zakonshme tek pacientët si reumatizmi, artriti, sëmundjet kardiovaskulare, diabeti, gjendjet pastraumatike, sëmundjet e veshkave dhe rrugëve urinare, sëmundjet gjinekologjike, sëmundjet e lëkurës etj.

Programet e dizajnuara për të përmbushur nevojat unike të pacientëve
Përveç shërbimeve mjekësore, një qendër mjekësore të Banjës së Kllokotit, ofrohen edhe një sërë shërbimesh të tjera të dizajnuara për të përmbushur nevojat unike të pacientëve. Ofrohen terapi fizike, terapi profesionale dhe lloje të tjera shërbimesh rehabilitimi për të ndihmuar pacientët të rifitojnë forcën dhe lëvizshmërinë e tyre, por elementi më i rëndësishëm është uji termomineral, me vetit e tij fizike-kimike që ka një përbërje shumë mjekuese e shëruese. Gjithashtu, ofrohen aktivitete dhe programe sociale për të ndihmuar pacientët të qëndrojnë të angazhuar dhe të lidhur me të tjerët.

Në përgjithësi, ky spital special për terapi fizikale me rehabilitim është krijuar për të ofruar një gamë të plotë shërbimesh mjekësore dhe mbështetje për pacientët e moshuar dhe pacientëve të tjerë me nevoja të ndryshme, me qëllim që t’i ndihmojë ata të ruajnë shëndetin dhe pavarësinë e tyre për sa më gjatë të jetë e mundur.


Kontakto:
📞+383/ 45 935 935
📞+383/ 44 935 935
🌐www.banjakllokotit.com