Na kontaktoni per rezervime ne: +381 (0) 280 385 041, +381 (0) 280 385 001
+377 (0) 44 935 935, +377 (0) 45 935 935, Tel/Fax: +381 (0) 280 385 355

Contact us


Pozita Gjeografike

Banja e Kllokotit gjendet ne rrugën qe lidh Gjilanin me Ferizajin. Nga prishtina dhe nga Shkupi ka një distancë rreth 55km. Regjioni i Banjës së Kllokotit cilësohet me klimë të butë kontinentale e cila bie në ketegoritë e klimës relaksuese, qetësuese dhe është e përshtatshme për mjekim, pushim dhe rekreacion.

Contact Form


Contact Info


  • Banja e Kllokotit
  • 61050 Kllokot, VITI, Kosova
Reception