Na kontaktoni per rezervime ne: +381 (0) 280 385 041, +381 (0) 280 385 001
+377 (0) 44 935 935, +377 (0) 45 935 935

  • MUNDËSI PUNËSIMI NË BANJËN E KLLOKOTIT : Recepsionist/e
  • - Vendi i punës : Kllokot
  • - Përgjegjësit dhe detyrat : Shërbimi ndaj klientëve si dhe përshtatja dhe kuptimi i nevojave të tyre
  • - Kualifikimet : • Diploma e fakultetit • Njohuri të mira të gjuhës Angleze • Njohuri kompjuterike
  • • Përvojë pune në detyr • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme
  • • Shkathësi në komunikim • Kuptimin e nevojave të klientit • Të jetë energjik dhe i/e aftë të punoj nën stres me vet inciativ
  • - Për të aplikuar dërgoni CV-n tuaj dhe dokumentacionin në e-mail adresën info@banjakllokotit.com ose tek zyret e Banjës së Kllokotit.

Rreth Banjës

Download Catalog

Kjo banjë, si qendër mjekësore rehabilituese funksionon që nga viti 1981. Atë e vizitojnë dhe kurohen shumë vendës e të huaj. Në mjediset e kësaj qendre ka burime të pashtershme të ujit mineral me temperaturë 37°C dhe baltë shëruese të njohur me emrin peloida e Kllokotit. Në kuadër të kësaj Qendre punojnë ekip I mjekëve specialist dhe fizoterapeutëve me përvojë shumëvjeqare . Krahas pishinave të brendshme dhe të jashtme pacientëve u mundësohet edhe shërbimi i fizioterapeutike me trajtim bashkëkohor.

Rezervo

Netë

Te rritur

Femijë

Rezervo

Hoteli

Qendra ka një kapacaitet prej 350 shtretërish për pacientët, restaurantin me 350 ulëse...

Vazhdo

Qendra ofron llojet të ndryshme të terapive si: Kineziterapia, Parafinë - Peloidoterapia...

Vazhdo

Restaurant / Bar

 

 

Vazhdo